Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ψηφιακή συνάντηση γνωριμίας Ραχήλ Μακρή - κόμματος Πειρατών

Θέλουν να αλλάξουν τη δημόσια αντίληψη για την πολιτική και γι’ αυτό από τους βασικούς στόχους του κόμματος Πειρατών Ελλάδας (ΠΕΙΡ), είναι η αξιοποίηση της τεχνολογίας και η εισαγωγή σύγχρονων επικοινωνιακών μεθόδων και εργαλείων στην Ελληνική πολιτική σκηνή, καθώς και η διαμόρφωση εναλλακτικής διακυβέρνησης με άμεση συμμετοχή των πολιτών. Οι δημόσιες ψηφιακές συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής, η συλλογική εργασία σε ψηφιακό περιβάλλον, οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και η άμεση συμμετοχή των μελών και φίλων στα θέματα που αφορούν στην κατάρτιση της πολιτικής ατζέντας του κόμματος, αποτελούν για το ΠΕΙΡ καθημερινή πρακτική.

Προς αυτή την κατεύθυνση και συνεχίζοντας τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει από το 2014, με πολιτικά κόμματα και κινήματα και οργανώσεις πολιτών, μεταφέρουν τις συναντήσεις αυτές στις ψηφιακές πλατφόρμες, με στόχο την όσμωση της ψηφιακής κουλτούρας με την πολιτική και τα κοινά. Η έναρξη αυτών των ψηφιακών συναντήσεων γίνεται με τη Ραχήλ Μακρή, επικεφαλής του κινήματος “Μέτωπο Νίκης”, την Τρίτη 2 Μαΐου στις 22:00, στη πλατφόρμα του Mumble. 

Η Ρ. Μακρή θα έχει συνάντηση γνωριμίας με μέλη και φίλους του ΠΕΙΡ, θα παρουσιάσει τις θέσεις του κινήματος, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Για να συνδεθείτε με το Mumble, ακολουθείστε τις οδηγίες εδώ: https://www.pirateparty.gr/mumble-windows/ Η συνάντηση θα γίνει στο δωμάτιο "Pirate Party Greece – Κόμμα Πειρατών Ελλάδας", που βρίσκεται από την κατηγορία "International". 
Για να μπείτε στο δωμάτιο, πατήστε διπλό κλικ πάνω στο όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου