Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το ΕΚΕ 9/9

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ θα συμμετέχει στο μεγάλο Εργατικό και Κοινωνικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2017 και ώρα 18.00΄ στο Άγαλμα Βενιζέλου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.


«Η συνεχιζόμενη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, απειλεί την κοινωνία με ισοπέδωση και κάνει τον αγώνα όλων μας μονόδρομο, για να σταματήσουμε τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές. Για να σταματήσουμε άμεσα τις πολιτικές της ύφεσης, αποβιομηχάνισης, ιδιωτικοποιήσεων, εκποιήσεων του Εθνικού μας πλούτου, να θωρακίσουμε το Δημόσιο χαρακτήρα των επιχειρήσεων παροχής αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Για να βάλουμε ένα τέλος στις πολιτικές φτωχοποίησης, αυταρχισμού, αντιδημοκρατικής προσβολής των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε
· Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και άμεση κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων.
· Αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας, κοινωνική ασφάλιση για όλους με εγγύηση του κράτους, δίκαιο φορολογικό σύστημα.
· Αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους πρόνοιας.
· Προστασία της νεολαίας μας και σταμάτημα της αιμορραγίας της μετανάστευσής της, ενισχύοντας τις υποστηρικτικές δομές με σεβασμό στα δικαιώματά τους.

Α Γ Ω Ν Ι Ζ Ο Μ Α Σ Τ Ε
Για την προστασία της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αγροτών, των μικρομεσαίων, των νέων μας, των επόμενων γενεών μας, για μια δίκαιη κοινωνία με ισονομία και ισοπολιτεία για όλους», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΕΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου