Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΝΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  • LEANDRO PALOU & MARIA TSIATSIANI 
  • 23 - 26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα!
Διακεκριμένοι χορευτές και αφοσιωμένοι δάσκαλοι, οι Leandro Palou & Maria Tsiatsiani, ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στην παγκόσμια σκηνή του αργεντίνικου τάνγκο με έδρα στο Λονδίνο, θα βρίσκονται στην Αθήνα από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017.  Αυτή τη φορά, ο Leandro και η Maria, θα δώσουν μια σειρά σεμιναρίων για tangueros και tangueras που ενδιαφέρονται να εξελίξουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αλλά και δύο ειδικά masterclasses που απευθύνονται σε επαγγελματίες χορευτές και δασκάλους. 

Ο Leandro Palou και η Maria Tsiatsiani είναι γνωστοί για τη χαρισματική τους προσέγγιση στη διδασκαλία, ενώ η μέθοδος τους είναι καθαρή και ακριβής χάρη στην βαθιά γνώση του χορού μέσα από την εικοσαετή πορεία τους. Στόχος τους είναι να βοηθούν τους μαθητές να φτάσουν το ανώτερο επίπεδο των δυνατοτήτων τους, πάντα σε μια ευχάριστη, διασκεδαστική ατμόσφαιρα. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:


>ΣΑΒΒΑΤΟ 
15:00 - 16:15 Tango Salon Workshop: Master your Salon
16:30 - 17:45 Technique for all: Caminata & Length, Axis in Pivots, Adornos, Smooth transitions of Embrace
18:00 - 19:15 Vals: Circular energies in complex figures 

>ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 - 16:15 Mastering your Giros: exploring different Techniques for complex giros & sacadas
16:30 - 17:45 Milonga: close embrace: changes in rhythm for Interpretation

ΤΙΜΕΣ: 
5 μαθήματα: 85€
3 μαθήματα: 50€
1 μάθημα: 20€

EARLY BOOKINGS [έως 24/10/2017]
5 μαθήματα: 80€
3 μαθήματα: 45€

----> MASTERCLASS <----
>ΣΑΒΒΑΤΟ
19:30 - 21:30: Elements for Stage Tango/Escenario, Seminar for Professional Dancers/ Tango Teachers 

>ΚΥΡΙΑΚΗ
18:00 - 20:00: Seminar for Professional Dancers/ Teachers

ΤΙΜΗ: 
1 μάθημα - 30€ / άτομο
2 μαθήματα - 25€ / άτομο

*Ιδιαίτερα μαθήματα και ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις (κατόπιν συνεννόησης)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:



Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, ο Leandro Palou, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της LPTA [Leandro Palou Tango Academy], συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορευτές tango παγκοσμίως. Με καριέρα που ξεπερνά τα 20 χρόνια αδιάκοπης δραστηριότητας ως δάσκαλος και χορευτής, έχει υπάρξει παρτενέρ με κάποιες από τις σπουδαιότερες χορεύτριες στην σύγχρονη ιστορία του tango. 

Στην αρχή της καριέρας του ο Leandro είχε την τύχη να χορεύει με την αξέχαστη Andrea Missé για περισσότερα από δέκα χρόνια, καθώς επίσης και με την Romina Godoy με την οποία συνεργάστηκε για έξι χρόνια, συνυπογράφοντας μάλιστα την παραγωγή και χορογραφία της παράστασης ‘Emociones del Alma’. Έχει συνεργαστεί με ένα ακόμη κορυφαίο όνομα του tango, τη θρυλική Alejandra Mantiñan, διδάσκοντας και χορεύοντας σε μερικά από τα πιο σημαντικά διεθνή Tango Festivals στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, καθώς επίσης και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Μπουένος Άιρες.
Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 250 πόλεις σε 35 χώρες, από το West End του Λονδίνου έως τα θέατρα στο Χονγκ Κονγκ, τη Μόσχα, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Βιέννη, κ. ά., ενώ συμμετέχει συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά. 

Τα τελευταία χρόνια ο Leandro συνεργάζεται με την ελληνικής καταγωγής, χορεύτρια και χορογράφο Maria Tsiatsiani, η οποία διδάσκει στην Ακαδημία του στο Λονδίνο.  Η Maria έχει μακρά διαδρομή στο χορό. Ξεκίνησε από νεαρή ηλικία μπαλέτο και ενόργανη στην Νέα Υόρκη, και έχει διαγωνιστεί σε διεθνείς διαγωνισμούς Latin Ballroom για περισσότερα από δέκα χρόνια. Έχει διδάξει λάτιν και κοινωνικούς χορούς (Kingston University, Alexanders Ballroom, Dance Academy, Dance Studios, The Chorus Line), ενώ αφότου ανακάλυψε το αργεντίνικο tango, άρχισε να πρωταγωνιστεί σε παραστάσεις στην Μεγάλη Βρετανία (Tango Motion, Tango Siempre, London’s West End Midnight Tango).  Έχει εμφανιστεί σε μουσικά βίντεο στο MTV, ενώ είναι το πρόσωπο της Balanceo Tango shoes.

Ο Leandro και η Maria ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, όπου δίνουν σεμινάρια και παραστάσεις, έχοντας πλέον αναπτύξει το δικό τους ξεχωριστό στυλ, βασισμένο πάντα στην παράδοση και τη φιλοσοφία του αργεντίνικου tango. 

Πληροφορίες & κρατήσεις: 6937887304, 6946374761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου