Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Προβολή φιλοζωικής ταινίας από Π.Ε. Εύβοιας

Στις φετινές γιορτές ας έρθουμε λίγο πιο κοντά με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Με πρωτοβουλία της Π.Ε. Εύβοιας, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, θα προβληθεί για πρώτη φορά στη Χαλκίδα η φιλοζωική, μη εμπορική ταινία "Re-Action". Η προβολή θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα) με ελεύθερη είσοδο. 

Η ταινία τελεί υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας "Χατζηπατέρειο" και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος. Στοχεύει στην εκπαίδευση, ενημέρωση και προβληματισμό του κοινού γύρω από τα αδέσποτα ζώα και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Περίληψη ταινίας: Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της να διασώσει τη δημόσια εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ, υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε … η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου;

Πρωταγωνιστούν οι Τάνια Τρύπη και Ντίνος Καρύδης.  Παίζουν οι Γιάννα Ζιάννη, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guest εμφανίζονται οι Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή , Γιώργος Μαυρίδης και Δημήτρης Μηλιόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου