Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ καλεί για συμμετοχή στην έκθεση «DETROP BOUTIQUE»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση για τα delicatessen τρόφιμα και ποτά «Detrop Boutique 2018», που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ ΗΕLEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η DETROP BOUTIQUE αποτελεί μια «deli» έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαραγωγών. Διοργανώνεται παράλληλα με την έκθεση Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA» και απευθύνεται σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, brokers, φούρνους κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα ραντεβού. 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει εξολοκλήρου το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, για μικρούς παραγωγούς του κλάδου των παραδοσιακών, βιολογικών και φυσικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση της ανάδειξης των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Η Περιφέρεια έχει μεριμνήσει για την προβολή των παραγωγών της τόσο στο pavilion 10 για τον κλάδο ‘γενικό τρόφιμο’, όσο και στο pavilion 8 για τον κλάδο του κρασιού και των τυροκομικών προϊόντων. 

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής των εκπροσώπων, καθώς και η αποστολή των εκθεμάτων βαρύνουν την ίδια την επιχείρηση. 

Όλοι οι εκθέτες που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας θα έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν στο Hosted Buyers Program, στις εκδηλώσεις γευσιγνωσίας (Food Bars & Cheese & Wine Bar), στη Γωνιά Εκθετών. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν τους το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο, και όχι αργότερα από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221036055). Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων μικρών παραγωγών. 


Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση μπορείτε να αναζητήσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση http://detropboutique.helexpo.gr/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου