Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Προβολή της Εύβοιας στην διεθνή τουριστική έκθεση Βουκουρεστίου TTR 2018

Το Επιμελητήριο στα πλαίσια σειράς συντονισμένων δράσεων για την Τουριστική προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου, συμμετείχε με την στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην διεθνή τουριστική έκθεση TTR 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από 22/02 έως 25/02/2018. Το Επιμελητήριο φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο περίπτερο του ΕΟΤ όπου πραγματοποιήθηκε λεπτομερής παρουσίαση της Εύβοιας και της Σκύρου.

Στη διεθνή έκθεση το Επιμελητήριο εκπροσώπησε η υπεύθυνη τουρισμού του Φορέα, κυρία Βιβή Μπουραντά, η οποία σε άψογη συνεργασία με τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Κοντζιά είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τουριστικούς πράκτορες, να συναντηθεί με μεγάλα τουριστικά γραφεία καθώς επίσης και με εκπροσώπους του Πατριαρχείου. Στόχος ήταν η προσέλκυση Τουριστών από τις Βαλκανικές χώρες και ιδιαίτερα από τη Ρουμανία και δη, η προσέλκυση αυτών όχι μόνο κατά την καλοκαιρινή αλλά και κατά την χειμερινή περίοδο.

Ως πολύ θετικό αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης καταγράφεται ένας σημαντικός δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε, μεταξύ Ρουμανίας και Εύβοιας με σαφή προσανατολισμό την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην έκθεση αποσκοπούσε εκτός από το να προβάλλει την Εύβοια, να καταγράψει και ακολούθως να αξιολογήσει δεδομένα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση του Τουριστικού προϊόντος της, σε συνδυασμό πάντοτε με τις συνεχείς πρωτοβουλίες Επιμόρφωσης για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και των υποδομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου