Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair η Περιφέρεια Στερεάς

  • Μάλμο Σουηδία, 14 & 15 Νοεμβρίου 2018 
  • Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής στην εθνική αποστολή ανέρχεται σε 435,00€ / τ.μ. συν ΦΠΑ 24%.  Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά 70% του κόστους για κάθε εκθέτη για ατομικό booth 4 τ.μ.  Τελικό κόστος για εκθέτη 540€ συν ΦΠΑ. 
  • Προϊόντα που προβάλλονται:  ΠΟΠ & ΠΓΕ προϊόντα, Βιολογικά Τρόφιμα & Ποτά, Ελαιόλαδο, Ελιές & Προϊόντα ελιάς, Φρέσκα Φρούτα & Λαχανικά, Dressings, Σάλτσες, Dips, Μπαχαρικά, Καρυκεύματα, Βότανα, Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα, Αλιεύματα, Αλίπαστα, Ιχθυρά, Ζυμαρικά, ∆ημητριακά, Όσπρια, Προϊόντα ζύμης, Αρτοσκευάσματα, Μέλι, Μαρμελάδες, Ζαχαρώδη, Ξηροί καρποί, Καφέδες, Ροφήματα, Νερά, Χυμοί, Αναψυκτικά, Προϊόντα Υγιεινής Διατροφής, Βιταμίνες και Συμπληρώματα, Vegan Προϊόντα, Φυτικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, Βιολογικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς.
H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων “Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair”, η οποία διοργανώνεται στις 14 & 15 Νοεμβρίου 2018, στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στο Μάλμο της Σουηδίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό φορέα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών. 

Η Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair είναι η μοναδική B2B Έκθεση για τις 5 χώρες τις Σκανδιναβίας, και αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να γνωρίσει κάποιος αγοραστές, χονδρεμπόρους, διανομείς και αντιπροσώπους από Σουηδία, Δανία, Φιλανδία, Νορβηγία και Ισλανδία. 

Επισημαίνεται ότι η αγορά των βιολογικών προϊόντων των Σκανδιναβικών χωρών είναι η Νο 1 σε όλη την Ευρώπη, ενώ η κατανάλωση φυσικών και βιολογικών προϊόντων στην Σκανδιναβία, αυξάνεται κατά 10% ετησίως (σε σύγκριση με το 5-7% της Δυτικής Ευρώπης). 

Με την Ελλάδα να αποτελεί για 1η φορά την τιμώμενη χώρα της Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2018, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση και στο εθνικό Περίπτερο, το οποίο θα καταλάβει περίοπτη θέση ακριβώς μπροστά στην κεντρική είσοδο της έκθεσης. 

Η Περιφέρεια καλεί τις εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 15 Μαΐου 2018, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISE GREECE (Αποστολή στο e-mail: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr, και κοινοποίηση στο e-mail:siozou.e@evia.pste.gov.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594). 

ΕΔΩ θα βρείτε το ενημερωτικό σημείωμα για την έκθεση από το ENTERPRISE  GREECE και ΕΔΩ την αίτηση συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου