Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Πασχαλινές δράσεις από Προσκόπους Εύβοιας

Ασταμάτητοι είναι οι Πρόσκοποι της Εύβοιας και με την ευκαιρία των διακοπών του Πάσχα, συμμετείχαν σε πολύ σημαντικές δράσεις προσφοράς και πολιτισμού. Αναλυτικότερα:


1. Το τριήμερο 12-15/4 Πρόσκοποι ηλικίας 15-18 ετών (Ανιχνευτές) από τη Χαλκίδα, συμμετείχαν στην 34η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση (ΠΑΠΕ) που έλαβε χώρα στην πόλη της Ελευσίνας. Στη συνάντηση αυτή που επαναλαμβάνεται κατ` έτος, συμμετείχαν 1100 Ανιχνευτές από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα η έρευνα που παρουσίασαν οι Ανιχνευτές με θέμα «Ερμηνευτική Υπόσταση των Ονείρων», απέσπασε βραβείο ως μία εκ των καλυτέρων ερευνών που παρουσιάστηκαν. Επικεφαλής των Ανιχνευτών, ο Ευάγγελος Αθανασίου. 

2. Συμμετοχή στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας όλων των Προσκόπων της Χαλκίδας (Φύλαξη και Περιφορά Επιταφίων). 

3. Συμμετοχή στην υποδοχή του Αγίου Φωτός την 7/4 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και μεταφορά του Αγ. Φωτός σε ενορίες Χαλκίδας, Νέας Αρτάκης και Μεσσαπίων. Συμμετείχαν Πρόσκοποι Χαλκίδας, Νέας Αρτάκης και Μεσσαπίων με επικεφαλής τον Βαθμοφόρο Γιώργο Γιαννούλη. 

Οι Πρόσκοποι της Εύβοιας στοχεύουν πλέον το επόμενο διάστημα στη σωστή προετοιμασία των κατασκηνώσεων και μεγάλων δράσεων του καλοκαιριού οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 1/7 έως 25/8. Τέλος, επειδή το σχολικό έτος ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες, εύχονται σε όλους τους μαθητές και φοιτητές, καλά αποτελέσματα και καλή πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου