Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας για την Πρωτομαγιά


  • 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 1Η ΜΑΗ 2018
  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1Η ΜΑΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ 
"Η ΜΑΗ , ημέρα σύμβολο για όλους τους εργαζόμενους .
Η 1Η ΜΑΗ δεν είναι αργία, γιορτή των λουλουδιών και των εξορμήσεων στην εξοχή.
Είναι ΑΠΕΡΓΙΑ, μέρα τιμής και μνήμης των αγώνων της Εργατικής Τάξης.

Τιμούμε όλους αυτούς, τους επώνυμους και ανώνυμους Αγωνιστές, που με αυταπάρνηση έδωσαν τα πάντα, ώστε να απελευθερωθεί ο άνθρωπος από τα δεσμά της εκμετάλλευσης.

132 χρόνια έπειτα από την εξέγερση του Σικάγο και 82 χρόνια από τον ηρωικό Αγώνα των Καπνεργατών της Θεσσαλονίκης, τα μηνύματα που εκπέμπουν είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε. Η Εργατική Τάξη, οι μικρομεσαίοι, οι Συνταξιούχοι, η νεολαία μας συνεχίζουν να βιώνουν τις καταστροφικές πολιτικές τους, με τραγικές συνέπειες. Οι διαπραγματεύσεις που γίνονται είναι για τους πλούσιους και ισχυρούς και όχι για το Λαό, τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους.

Αυτή η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ προβάλει το χρέος μας, να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στηριζόμενοι στην συλλογική μας δύναμη, την ενότητα και την δράση μας ανυποχώρητα, για να παύσουν οι πολιτικές της λιτότητας και της εξαθλίωσης και να επαναθεμελιώσουμε τις Σ.Σ.Ε. του Εργατικού Δικαίου, της κοινωνικής δικαιοσύνης και να απαιτήσουμε όλα αυτά, που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες του Λαού.

Εμπνεόμαστε και συνεχίζουμε στον δρόμο του αγώνα, δίνοντας ένα βροντερό μήνυμα , με την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας στις ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ και ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, αφήνοντας πίσω κομματικοποίηση, δογματισμούς και περιχαρακώσεις.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα βάλουμε φρένο στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, της ΛΑΡΚΟ και των άλλων πλουτοπαραγωγικών μας φυσικών πόρων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ


ΥΓΕΙΑ, την ΠΑΙΔΕΙΑ για όλους.

Το άμεσο σταμάτημα των κερδοσκοπικών παιχνιδιών των πολυεθνικών, που στο βωμό του χρήματος, θυσιάζουν ολόκληρους λαούς, στήνοντας ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η αναμονή, ο φόβος, η αδράνεια και όλοι μαζί θα απαιτήσουμε όλα αυτά που είναι στο συμφέρον του λαού και όχι των μονοπωλίων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου