Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει το συντονισμό της συλλογής και της ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ των ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα κλπ), που προορίζονται για τις δομές στήριξης των

πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να διευκολυνθεί η μεταφορά τους, δεδομένου ότι Μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου, προσφέρουν δωρεάν επαγγελματικά μεταφορικά μέσα.

Καλούνται οι Φορείς, οι Σύλλογοι τα Σωματεία, αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που συντονίζουν πρωτοβουλίες για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες, να απευθύνονται στον κ. Θεοδόση Γεωργουλόπουλο, στο τηλ. 6979700008, (Μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου).

Επίσης το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με το ΣΑΜΕΕ, την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας, και τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας, συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα σταλούν στις δομές στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική. Ό χώρος συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών είναι στο Επιμελητήριο Εύβοιας. ,Ελ. Βενιζέλου 12, 34100 Χαλκίδα από τις 8:00 έως 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου