Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ

Την αναβληθείσα λόγω καιρού εκδήλωση ΣΙΤΟΣ λόγω καιρού θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος Τ΄ αλωνάκι, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο θέατρο Ορέστη Μακρή στη Χαλκίδα. Θα την συνοδέψει μάλιστα μ΄ ένα μεγάλο γλέντι για όλον τον κόσμο, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας μας συλλογικής χρονιάς. Τραγούδια και χοροί από: Πόντο, Κύθηρα , Δυτική, Μακεδονία, Κύπρο, Ρουμλούκι, Μαύρη Θάλασσα & από τις γειτονιές του Κόσμου…!!!

Η γιορτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. Τ΄ αλωνάκι, σταθερά προσανατολισμένο στις αξίες που πρεσβεύει ο λαϊκός πολιτισμός, πιστεύει ακράδαντα αφενός μεν ότι η ποιότητα είναι αντίδοτο στις οποιεσδήποτε μορφές κρίσης, αφετέρου ότι ο λαϊκός πολιτισμός νοηματοδοτεί τη «βιωμένη κουλτούρα» του λαού μας, σήμερα. Είσοδος ελεύθερη.

Παρακαλούνται, όσοι επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα στην είσοδο του θεάτρου, τα οποία θα διατεθούν για την Τράπεζα τροφίμων και το φαρμακείο της Μητροπόλεως Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου