Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Ξεκίνησαν τα έργα για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Ο μεγάλος στόχος και το όραμα του Φιλοζωικού Συλλόγου Καρύστου για ένα μεγάλο και υπερσύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά ως το τέλος του Δεκέμβρη ύστερα από διαβεβαίωση του δημάρχου Καρύστου. Τα πρώτα συνεργεία έφτασαν στον χώρο που θα δημιουργηθεί το έργο και ήδη ξεκίνησαν να εργάζονται. 

Η ολοκλήρωση μόνιμου καταφυγίου που θα στεγάζει, θα προστατεύει, θα διαχειρίζεται ακόμα και θα περιθάλπει τα αδέσποτα, εκτός από αναγκαία λύση είναι επίσης μια ευκαιρία αναβάθμισης και προβολής της ευρύτερης περιοχής. 

Όπως φαίνεται ο εν λόγω σύλλογος, προτού καν ολοκληρώσει τα δύο χρόνια λειτουργίας του μέσω αποφαστιστικών αλλά και πρακτικών κινήσεων κατάφερε να αποσπάσει τα απαραίτητα κονδύλια, να καταθέσει τα σχέδια και να οργανώσει τα πάντα ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το αξιόλογο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών έργο. 

Η οργάνωση αλλά και η υπερπροσπάθεια που καταβάλλει ο φιλοζωικός σύλλογος Καρύστου στο κομμάτι της φροντίδας και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων είναι κάτι παραπάνω από αξιοθαύμαστη δίνοντας το παράδειγμα αλλά και μαθήματα πολιτισμού σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου