Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Έθεση στο Κόκκινο Σπίτι από Οικοτροφείο Χαλκίδας και Οικοτροφείο Ερέτριας

Οι Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας, Οικοτροφείο Χαλκίδας και Οικοτροφείο Ερέτριας, σας προσκαλούν στην έκθεση με τίτλο:
« Ψυχικές Αντανακλάσεις » ταξιδεύοντας μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και της εικαστικής θεραπείας στο « Κόκκινο Σπίτι » Χαλκίδας το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30.

Το Δημοτικό Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας» θα παρουσιάσει για 20 λεπτά αποσπάσματα κλασικής μουσικής, με την καθηγήτρια κιθάρας κα Λάζου Ειρήνη και τους μαθητές της κ. Σίμωση και κα Φαρτζή. Στην έκθεση θα βρεθεί και ο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, όπου θα του απονεμηθεί, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παν. Χονδρού, τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη ηθική και υλική υποστήριξη που έχει προσφέρει στις δομές.

Η διάρκεια της Έκθεσης θα είναι από 1 μέχρι και 6 Δεκεμβρίου 2018. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται εικαστικά εργαστήρια για το κοινό με την απόλυτη καθοδήγησηβ της εικαστικής θεραπεύτριαςβ Εύας Ταυρή και της Φωτογράφου Κατερίνας Στούπα. βΗ είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου