Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Με επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Σκύρου

Από τις πρώτες ημέρες της εορταστικής περιόδου, ο Δήμος Σκύρου, με τον στολισμό της Κεντρικής Πλατείας και τη φωταγώγηση του παραδοσιακού καραβιού, κατάφερε να ενώσει όλες τις γενιές μεταξύ τους και να μεταλαμπαδεύσει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μπουν σε ρυθμούς Χριστουγέννων με τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος από τις 24 Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 4 Ιανουαρίου 2019. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιελάμβανε προβολές παιδικών ταινιών συνοδεία γλυκισμάτων, δύο «Πινιάτες» και ανάγνωση παραμυθιού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου Σκύρου στην Κεντρική Πλατεία.

Επίσης, "Τα Ξωτικά των Χριστουγέννων" ανέλαβαν να διασκεδάσουν με αστεία κόλπα τους μικρούς  φίλους, να τους μεταμορφώσουν σε «καλικαντζαράκια» και να τους μοιράσουν μπαλόνια και δώρα. Φυσικά από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, Άγιος Βασίλης, ο οποίος επισκέφτηκε και φέτος τη Σκύρο, φωτογραφήθηκε με όλους και μοίρασε τα δώρα του. Τέλος, το Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου μας, πλημμύρισε με χαρούμενες φωνές καθώς τα "Τα Ξωτικά των Χριστουγέννων" με τα "φουσκωτά" τους αναμετρήθηκαν με μικρούς και μεγάλους σε αγώνες ταχύτητας και δράσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων ο Δήμος Σκύρου προσέφερε σε όλους όσους βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία γλυκίσματα και ζεστά ροφήματα.

Για άλλη μια χρονιά ο σκοπός του Δήμου Σκύρου να μεταδώσει σε όλους-αλλά, κυρίως, στα παιδιά-τη χαρά και το πνεύμα των γιορτών στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου