Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 1.800.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Ν. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Σχετικά με την έγκριση των χρημάτων της αποζημίωσης για το Μαντούδι και το Δήμο Λίμνης -Μαντουδίου - Αγ. Άννας, αναφορικά με τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Φθινοπώρου, ενημερώνει ο π. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Όπως είχα προαναγγείλει, πριν την αποχώρησή μου για εθνικούς λόγους από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, απέμενε λίγο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της έγκρισης των χρημάτων της αποζημίωσης για το μαρτυρικό Μαντούδι και το Δήμο Λίμνης -Μαντουδίου - Αγ. Άννας, αναφορικά με τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Φθινοπώρου. 

Σήμερα εγκρίθηκε το ποσό από το Υπουργείο Υποδομών και ευχαριστώ θερμά γι αυτό. Το ποσό του 1.800.000 ευρώ τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στη διάθεση του δήμου και των συνανθρώπων μας, που τόσο ανάγκη έχουν τις παρεμβάσεις του δήμου για την αποκατάσταση όλων των ζημιών και την πληρωμή των μέχρι σήμερα εργασιών, που ήδη έχουν συντελεσθεί. 

Η προσπάθεια για επίλυση των σοβαρότερων από τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας, συνεχίζεται από οποιοδήποτε πολιτικό μετερίζι. 

Οδηγός μας είναι οι Αρχές του Ανθρωπισμού και της Εντιμότητας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου