Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Πέθανε ο Βίκτωρας Δαμιανίδης, επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Εύβοιας «Οι Κομνηνοί»

Απεβίωσε ο Βίκτωρας Δαμιανίδης σε ηλικία 83 ετών, επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων νομού Εύβοιας «Οι Κομνηνοί». Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, στις 3 το μεσημέρι στο Νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Ο σύλλογος Ποντίων νομού Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
 «Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας Βίκτωρας Δαμιανίδης σε ηλικία 83 ετών.

Ο Βίκτωρας Δαμιανίδης, ιδρυτικό μέλος τους Συλλόγου μας, διατέλεσε Πρόεδρος την περίοδο 1993 - 1995 και υπήρξε έως και σήμερα η μορφή εκείνη της σύνδεσης του παρόντος μας με το ένδοξο και σπουδαίο παρελθόν μας ως Έλληνες και Πόντιοι. Αυτό δηλαδή όπως ακριβώς οπτικοποιήθηκε πέρυσι όταν τέσσερις (4) γενιές μαζί έκοψαν την βασιλόπιτα των Κομνηνών.

Φέτος θα είναι αισθητή η αδιάλειπτη παρουσία του στις δράσεις του συλλόγου η οποία συντελούσε πάντα στην τόνωση τους ηθικού μας, και θα μετατραπεί σε δύναμη και έμπνευση για τη συνέχιση του έργου μας. 

Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου καταθέτουμε τα ειλικρινά και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

«Καλόν Παράδεισο Πρόεδρε, αείμνεστος θ' απεμέντς.!»

Η κηδεία του Βίκτωρα Δαμιανίδη θα γίνει Δευτέρα 11/2 στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας (Δοκός).

Σε ένδειξη πένθους δεν θα γίνουν τα μαθήματα χορού στα τμήματα του συλλόγου μας για αυτή την εβδομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου