Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, παρευρέθηκε και ευλόγησε Πρωτοχρονιάτικες Αγιοβασιλόπιτες Συλλόγων στη Χαλκίδα.

Αρχικά, μετέβη στην Αίθουσα Συμβουλίων της Περιφερειακής Ενότητος Ευβοίας και ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Όλοι μαζί» και ευχήθηκε εγκάρδια στα δραστήρια μέλη του.

Το μεσημέρι, σε κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο Μπούρτζι, ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδος, ενώ το απόγευμα ευλόγησε την Βασιλόπιτα του δραστηρίου Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδος «Τ' Αλωνάκι», στον χώρο όπου και στεγάζεται, ευχηθείς εγκάρδια σε όλα τα μέλη του.

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της ιδίας ημέρας, εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπό  Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Φιλανθρωπικού  Ιδρύματος της Μητροπόλεως, την οποίαν διοργάνωσε ο δραστήριος Διευθυντής Αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου, Αρχιερατικός Επίτροπος Χαλκίδος και συμμετείχαν περισσότεροι από διακόσιοι εθελοντές, ευεργέτες και φίλοι του Ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου