Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Μ. Χατζηγιαννάκης: Ρεκόρ επισκεπτών αναμένει η Σκύρος τις Απόκριες,

Εν όψει της έναρξης της Αποκριάς, ο Δημάρχος Σκύρου Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεών αναφέρει μεταξύ άλλων, πως στο νησί αναμένεται ρεκόρ επισκέψεων για το τριήμερο. 

«Ακολουθούμε ένα διαφορετικό μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο ανάπτυξης και προβολής που ακολουθεί η πλειονότητα των ελληνικών νησιών. Επενδύουμε συνεχώς στη δημιουργία μιας αυθεντικής σκυριανής ταυτότητας που υπερβαίνει το κλασικό δίπτυχο ήλιος-θάλασσα αναδεικνύοντας τον φυσικό πλούτο και την πολιτισμική παράδοση του νησιού μας», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.   
Είναι γνωστό πως τα αποκριάτικα έθιμα στο νησί, γίνονται  κάθε χρόνο πόλος έλξης για πάρα πολύ κόσμο. Σχετικά με αυτό ο δήμαρχος αναφέρει: «Περιμένουμε και φέτος με μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε ακόμα περισσοτέρους ανθρώπους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του νησιού μας υποσχόμενοι πως θα είναι μια αξέχαστη και αυθεντική εμπειρία. Εμείς, ως Δήμος Σκύρου αλλά και όλοι οι Σκυριανοί, είμαστε έτοιμοι και πλήρως οργανωμένοι για να τους φιλοξενήσουμε και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου