Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Έκοψε πίτα το Θέατρο Χαλκίδας

Την Τσικνοπέμπτη 28/2 το Θέατρο Χαλκίδας γιόρτασε μαζί με φίλους και μέλη του, την κοπή της πίτας μέσα σε ένα αποκριάτικο κι ευχάριστο κλίμα. Για την συμπαράστασή τους στις δράσεις του θεάτρου και ειδικά στην ανάδειξη του Πολιτιστικού χώρου της Αυλιδείας Αρτέμιδος και την διεξαγωγή του Bio-Mechanical festival απένειμε ευχαριστήρια στους κ.κ.: 

Ζωή Λιβανίου βουλευτή Εύβοιας, Ελευθέριο Λειβαδίτη πρόεδρο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Βαθέως Αυλίδας, Φάνη Σπανό Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Χρήστο Παγώνη Δήμαρχο Χαλκιδέων , 
Λίλιαν Ζλακώνη πρόεδρο ΔΟΑΠΠΕΧ, Θανάση Ζεμπίλη τέως Δήμαρχο Χαλκιδέων, Ανδρέα Παπανδρέου πρόεδρο Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας - ΟΛΝΕ, Αγγελική Σίμωσι Προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Εύβοιας, Παρή Καλαμαρά προϊσταμένη Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, στις εταιρείες Dr. e-Brand και M.J. Maillis Group, στη Αγγελική Δεμερτζή για την ευγενική παραχώρηση της έδρας του και βέβαια στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Χαλκίδας.  Και ευχαρίστησε για την παρουσία του στην γιορτή τον κ. Απόστολο Γλέτσο υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου