Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο συνόδευσε ο Σίμος Κεδίκογλου, πραγματοποίησε για μία ακόμα φορά σύντομο οδοιπορικό στην Εύβοια, εν όψει των καθοριστικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. 

Πρώτη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η περιοχή της Ερέτριας και ακολούθησε επίσκεψη στα Ψαχνά με τελευταίο σταθμό τη Χαλκίδα, όπου κάθε φορά απευθυνόταν στους πολίτες σε ανοιχτές συγκεντρώσεις. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ομιλίες του υπενθύμισε , μεταξύ άλλων, μία άλλη κρίσιμη εκλογική μάχη που είχε δώσει μαζί με τον αγαπητό φίλο του Σίμο Κεδίκογλου, όπως είπε, το 2014, όταν με τον Κώστα Καραμανλή έφτασαν στο ποσοστό 44%, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι και οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι εξίσου κρίσιμες , καθώς οι πολίτες θα αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας και για το αν θα δώσουν οριστικό τέλος στην κρίση, που κράτησε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε.



Η πολύ θερμή και με ενθουσιασμό υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μία ακόμα περιοδεία του στην Εύβοια από όλα τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης έστειλε μήνυμα ισχυρής εντολής στη ΝΔ για αυτοδύναμη Ελλάδα .

Αυτό που επισημάνθηκε, επίσης, είναι ότι καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη και ότι είναι επιτακτική ανάγκη στις 7 Ιουλίου να επιβεβαιωθεί το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που εστάλη στις Ευρωεκλογές.

Όλοι οι Έλληνες είναι σημαντικό να γνωρίζουν, ότι χωρίς ισχυρή ανάπτυξη δεν θα υπάρξει βελτίωση, δεν θα μειωθούν οι φόροι, ενώ σε ό, τι αφορά στην Εύβοια τα προβλήματα των υποδομών που την ταλανίζουν δεν θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και για να γίνει αυτό απαιτείται ενότητα και να μπει τέλος στη διχαστική πολιτική και στους λαϊκισμούς.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ξεκάθαρο καθώς από τη Χαλκίδα, τον τελευταίο σταθμό της σύντομης αλλά δημιουργικής περιοδείας του τόνισε : «διεκδικώ στην Εύβοια πολλά περισσότερα από αυτά που έχουμε πετύχει. Μπορούμε να το καταφέρουμε». Συγκεκριμένη ήταν δε η αναφορά του από τα Ψαχνά στο ότι θα στηρίξουν τη δημόσια εκπαίδευση αναφερόμενος στη συγχώνευση των υποδομών του ΤΕΙ στο Πανεπιστήμιο ανακοινώνοντας ότι είχε ήδη επικοινωνία για αυτό το θέμα με τον πρύτανη του ΕΚΠΑ, προκειμένου να γίνει ό, τι είναι απαραίτητο για να δημιουργηθούν από το Σεπτέμβριο αξιοπρεπείς συνθήκες αντάξιες ενός δημόσιου συστήματος εκπαίδευσης για να υποδεχτούν τους φοιτητές. Παράλληλα, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να δημιουργήσει και στη Χαλκίδα ένα δημόσιο πρότυπο σχολείο.

Κάλεσε, τέλος, όλα τα στελέχη και τους υποψηφίους βουλευτές να μην επαναπαυθούν μέχρι τις εκλογές και να πορευθούν με συνέπεια και σεμνότητα, γιατί η αλαζονεία δεν ταιριάζει στη ΝΔ, δεν ταιριάζει στην παράταξη των άξιων και των αξιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου