Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ο Παναγιώτης Μάργαρης απόψε στο 3ο bio-Mechanical festival

Όπως και πέρυσι, ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουλίου, στις 21:00, θα μας μαγέψει και φέτος!

Το Θέατρο Χαλκίδας που διοργανώνει το 3ο bio-Mechanical Festival υπό την αιγίδα του Υπ. Τουρισμού και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., , τον Ο.Λ.Ν.Ε. και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Βαθέως Αυλίδος, σας φέρνει τον μοναδικό Παναγιώτη Μάργαρη στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος για μια ασύγκριτη βραδιά για να μας αποκαλύψει τον εξαίσιο μουσικό του γαλαξία.

Μουσικές από τον κινηματογράφο, τραγούδια των Beatles, Pink Floyd, Eagles, Sting σε υπέροχες δικές του διασκευές για κιθάρα, τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ανέκδοτες δικές του διασκευές και κομμάτια από το άλμπουμ του "Τotal Pop" που μόλις κυκλοφόρησε!

Μια βραδιά σαν κι αυτή, με τον Παναγιώτη Μάργαρη να σε ταξιδεύει νοσταλγικά σε χρόνια νεανικά, ανέμελα με το μοναδικό του ταλέντο, αξίζει πραγματικά να τη ζήσεις!

Διάρκεια: 90'. Είσοδος: 15€ & 12€ προπώληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου