Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Η «Αναπάλη» φέρνει τους ΤΑΚΙΜ στη Χαλκίδα

Η μουσική παράσταση TAKIM KΑΦΕ ΑΜΑΝ «Ελληνική Απόλαυσις», που γοήτεψε κοινό και κριτικούς στην Ελλάδα και στην Κύπρο, έρχεται στη ΧΑΛΚΙΔΑ την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής». Ένα μουσικό ταξίδι σε ΗΠΕΙΡΟ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΠΟΛΗ, ΣΜΥΡΝΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια – κείμενα είναι του Λάμπρου Λιάβα, ενώ συμμετέχει η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Χαλκίδας «Η Ανάπαλη». Υπεύθυνοι: Στέφανος Λόλας , Δημήτρης Καρβελάς , Δέσποινα Δερμάτη.

Οι ΤΑΚΙΜ, έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μας μουσικής, ξαναζωντανεύουν το Καφέ-Αμάν «Ελληνική Απόλαυσις», σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάβας.  Σταθμοί του ταξιδιού τα Γιάννενα (με το «Γυαλί-καφενέ»), τα Βαλκάνια (με το «Γκρέτζι-Χάνι»), η Πόλη (με το «Καζίνο της Δέσποινας» στα Ταταύλα), η Σμύρνη (με τις «μπύρες» την Προκυμαία), αλλά και η Αμερική (με τα Καφέ-Αμάν του Κατσαρού και της Μαρίκας στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη).

Μαζί τους, οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Γιάννης Νιάρχος και Κατερίνα Τζιβίλογλου και στην αφήγηση η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 5 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου