Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Το Επιμ. Ευβοίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού REISEN HAMBURG 2020

Πρόσκληση Συμμετοχής με το Επιμελητήριο Εύβοιας
Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού
REISEN HAMBURG 2020
στις 5 - 9 Φεβρουαρίου 2020

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στηρίζοντας την τουριστική ταυτότητα της Εύβοιας και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της, θα συμμετάσχει το χρονικό διάστημα 5 – 9 Φεβρουαρίου 2020 στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού REISEN HAMBURG. Πρόκειται για μία δυναμικά ανερχόμενη Έκθεση που απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού τόσο στη Γερμανία όσο και σε πολλές άλλες χώρες. 

Η REISEN HAMBURG αφορά διάφορες εναλλακτικές μορφές τουρισμού και εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων. Συγκεκριμένα, προβάλλονται μεταξύ άλλων κέντρα χαλάρωσης και ευεξίας spa, camping, ξενοδοχεία και καταλύματα, δραστηριότητες αναψυχής, Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, ειδικές εκδόσεις ταξιδιωτικού περιεχομένου, ταξιδιωτικά πρακτορεία, υπηρεσίες μεταφοράς, πακέτα city-break, φυσιολατρικός τουρισμός, τοπική γαστρονομία, κλπ. 

Στην Έκθεση μετέχουν εκθέτες από 40 και πλέον χώρες σε 77.000 μ2 εκθεσιακού χώρου. Η επισκεψιμότητα της εμφανίζει συνεχή αύξηση, ενώ την τελευταία φορά δέχθηκε περισσότερους από 80.000 επαγγελματίες του κλάδου. 

Το Επιμελητήριο καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του, που δραστηριοποιούνται στους ανωτέρω κλάδους και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με το περίπτερο που θα διαθέσει ο Φορέα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 11 Νοεμβρίου 2020 στα email: anagnos@eviachamber.gr και k_makris@eviachamber.gr Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους κ.κ. Ανάγνο Νικόλαο και Μακρή Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 22210 22885 (εσωτ. 7).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου