Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Χωρίς νερό την Τετάρτη 19/2 περιοχές του κέντρου της Χαλκίδας, Δροσιάς και Κανήθου

Για άλλη μια φορά χωρίς νερό θα παραμείνουν περιοχές της Χαλκίδας αύριο Τετάρτη 19/2. 

Σύμφωνα με το Δήμο Χαλκιδέων η διακοπή νερού θα γίνει λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ για εργασίες στο δίκτυό της, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου από τις 08:30 έως τις 15:00, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση και στο Υδραγωγείο μας στην Παραλίμνη.

Οι περιοχές, που θα επηρεαστούν στην υδροδότηση είναι η Δροσιά, η Κάνηθος και το κέντρο της Χαλκίδας. Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας το σύνολο των αποθεμάτων της και τροφοδοτώντας εναλλακτικά περιοχές, να περιορίσει, όσο είναι δυνατό, το διάστημα διακοπής της υδροδότησης στις ανωτέρω περιοχές.


Επίσης σήμερα προκλήθηκε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ στην οδό Παπασκιαδά, κατά την εκτέλεση εργασιών από την εταιρεία "ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ -ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ"

Σε δελτίο τύπου η εταιρεία αναφέρει τα εξής: 
"Κατά την εκτέλεση των εργασιών της εταιρίας μας για το έργο της τοποθέτησης οπτικών ινών του Ο.Τ.Ε, προκλήθηκε, σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, βλάβη σε αγωγό ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ στην οδό Παπασκιαδά. Η εν λόγω βλάβη και οι εργασίες αποκατάστασής της ενδεχομένως να προκαλέσουν διακοπή υδροδότησης για λίγες ώρες, στις οδούς Παπασκιαδά, Σιώκου, Φαβιέρου και στις περιοχές γύρω από τη Σχολή Πεζικού και την πλατεία Αγοράς. Ζητούμε συγγνώμη από το Δήμο Χαλκιδέων και τους δημότες για την πιθανή ταλαιπωρία που θα υποστούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου