Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 το απόγευμα, στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος, έλαβε χώρα, η καθιερωμένη από πολλών ετών Μουσική Εκδήλωση της Χορωδίας - Ορχήστρας Νέων της Μητροπόλεως Χαλκίδος, σε συνεργασία με το τμήμα «Μουσικής Παιδείας» της Ενορίας Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος, αφιερωμένη στη Μεγάλη Εορτή της Γέννησης του Χριστού.

Στην φετεινή Εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, ο Υφυπουργός Υποδομών Νικόλαος Μαυραγάνης, εκπρόσωποι των αρχών της Πόλεώς, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας Δημήτριος Σίδερης, ο Υποδιοικητής της Σχολής Πεζικού Χαλκίδος, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδος Σπυρίδων Αθανασίου, πολλοί Κληρικοί και πλήθος κόσμου, παρουσιάσθηκαν γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες Ελλήνων και ξένων συνθετών, καθώς και κάλαντα από τη Δημοτική μουσική παράδοση. Τα παιδιά επεφύλασσαν μια έκπληξη στον Πρωτοσύγκελλο και πρωτο συνεργάτη του Σεβασμιωτάτου, τον Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, αφού του αφιέρωσαν ολόκληρη την γιορτή, με την αφορμή της συμπλήρωσης 25 ετών από την χειροτονία του. 


Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και απένειμε ένα μικρό δώρο στα παιδιά της Χορωδίας, τα οποία πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή διακρίθηκαν σε άλλους τομείς (αθλητικούς αγώνες, μεταπτυχιακές σπουδές κ.τ.λ.), ή ακόμη συμπλήρωσαν πολλά χρόνια συμμετοχής στην Χορωδία - Ορχήστρα.

Εκ μέρους των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μίλησε ο κ. Γεώργιος Σκουμπρής, φοιτητής οικονομικών επιστημών, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο και την Χορωδία-Ορχήστρα της Ι. Μητροπόλεως και τους υπευθύνους της, αφού και εκεί, όπως είπε, έλαβε σπουδαία διδάγματα γι την ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου