Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Εύ-Gym Festival 13-14 Μαΐου 2017

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το Εύ-Gym Festival που διοργανώνει ο ΔΑΟ Καματερού. Το Εύ-Gym Festival αποτελεί το πρώτο «θεματικό» Φεστιβάλ Γυμναστικής. Αυτή την ​πρώτη χρονιά, δύο από τις ζώνες παρουσιάσεων θα είναι θεματικές και θα υπάρχουν και οι ελεύθερες ζώνες όπου ο καθένας θα μπορεί να δείξει το πρόγραμμά του. Στην ιστοσελίδα www.efgym.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την συμμετοχή σας στο νέο αυτό Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που διοργανώνει ο σύλλογός.

Για φέτος οι δύο Θεματικές Ζώνες είναι: Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ώρα έναρξης 19:00. «Η ζώνη των χρωμάτων». Φτιάξτε τη χορογραφία σας, βάλτε τη φαντασία σας, τις πινελιές σας, τη μουσική σας και ελάτε να Εύ-GYM-ναστούμε όλοι μαζί ! Κυριακή 14 Μαΐου 2017, ώρα έναρξης 19:00 «Η ζώνη με τις νότες». Ξεσκονίστε τους παλιούς σας δίσκους, ψάξτε καλή ΕΛΛΗΝΙΚΗ και μόνο μουσική, προσαρμόστε την χορογραφία σας, βάλτε τη φαντασία σας και ελάτε να Εύ-GYM-ναστούμε όλοι μαζί !
Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας από την ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει εδώ.... Οι δηλώσεις για την διοργάνωση θα γίνονται δεκτές μέχρι και 15 Απριλίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου