Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Διπλό press trip στην Αλόννησο για την προβολή του Νησιού

Με διπλό δημοσιογραφικό ταξίδι κλείνει ο Ιούνιος για την Αλόννησο, καθώς αυτή την εβδομάδα φιλοξενούνται στο νησί δύο δημοσιογραφικές αποστολές στα πλαίσια των ενεργειών προβολής στην ευρωπαϊκή αγορά.


press trip στην Αλόννησο
Πρόκειται για δύο bloggers από τη Σουηδία, υπεύθυνους τους ταξιδιωτικού ιστότοπου Discovering the planet, καθώς και δύο δημοσιογράφους από την Ιταλία, συνεργάτες των εφημερίδων Huffington Post Italy και Gazzetta dello Sport. Οι δύο δημοσιογραφικές αποστολές στο ταξίδι γνωριμίας τους με την Αλόννησο έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις μαγευτικές παραλίες και το Θαλάσσιο Πάρκο, καθώς και να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις αλλά και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου. 

press trip στην Αλόννησο
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, η οποία είναι υπεύθυνη για την οργάνωση της φιλοξενίας και την ξενάγηση των δύο αποστολών στο νησί επισημαίνει τη σημασία τέτοιων ενεργειών ‘‘καθώς αποτελούν από τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους προβολής σήμερα, αφού τα αποτελέσματα τους δεν είναι μόνο άμεσα με την δημοσίευση συγκεκριμένων αφιερωμάτων για το νησί, αλλά και μακροπρόθεσμα μέσα από αναδημοσιεύσεις και αναπαραγωγή νέων άρθρων στο μέλλον.’’ Η κ. Αναγνώστου επιπλέον ευχαριστεί ‘’τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού, οι οποίοι συνεισφέρουν και πάλι με τις υπηρεσίες τους στην άριστη φιλοξενία των δημοσιογραφικών αποστολών.’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου