Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

1ο INTERNATIONAL ACTION ART FAIR ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.), ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και η International Action Art, διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Action Art Fair που πραγματοποιείται στην Χαλκίδα από την Τρίτη 19 Ιουνίου έως και το Σάββατο 23 Ιουνίου. 

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 

20:00 Επίσημα εγκαίνια της έκθεσης με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των συμμετεχόντων στην αίθουσα «Αριστοτέλης». 

20:30 Πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο 1ο International Action Art Fair, στο «Στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδας, μπροστά στο Δημαρχείο, οδοιπορικό στην ελληνική παράδοση με την συμμετοχή των: Χορωδία του Συλλόγου της Αγίας Μαρίνας, Χορωδία «Ρίζες Ψαχνών». Παραδοσιακά Συγκροτήματα από το χορευτικό «Παναγιά Φανερωμένη» της Αρτάκης, χοροδιδάσκαλος Θοδωρής Γιαννακάρας. 

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 

20:00 Ολοκλήρωση της εικαστικής παρέμβασης. Απονομές διπλωμάτων στους συμμετέχοντες. 

20:30 Πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο 1ο International Action Art Fair, στο «Στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδας, μπροστά στο Δημαρχείο, χορευτικό φεστιβάλ με την συμμετοχή των: Πρότυπη Χορευτική Ομάδα Θεσσαλονίκης, Χορευτική Ομάδα Αγίου Ιωάννου Θεσσαλονίκης, Πολιτιστικός Σύλλογος Ξυρόβρυσης Χαλκίδας, Σύλλογος Πολιτών «Το Κάστρο», Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου «Ο Μάκιστος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου