Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Στην Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ αθλητές του ΝΟΧ

Σε συνέχεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος μεγάλων αποστάσεων από το τμήμα κανόε καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο.Χαλκίδας ήρθαν να προστεθούν ακόμα δύο μεγάλες επιτυχίες, αυτή τη φορά σε επίπεδο συμμετοχής αθλητών ,σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική ομάδα.

Ο Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 1η θέση στο μονοθέσιο καγιάκ ανδρών στην απόσταση των 1000 μέτρων, και ταυτόχρονα την συμμετοχή του στους 2ους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μινσκ της Λευκορωσίας, μία διοργάνωση της ολυμπιακής Επιτροπής όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι Ευρωπαίοι αθλητές και αθλήτριες και διεξάγονται κάθε 4 χρόνια, καθώς και στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα νέων κάτω των 23 στο Ρασίτσε της Τσεχίας.


Επίσης ο  Μπενέτος Κωνσταντίνος τερμάτισε 3ος στην ίδια απόσταση αν και ανήκει στην κατηγορία των παίδων και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων που θα διεξαχθεί στο Ρασίτσε της Τσεχίας, σε διεθνή στο Αρόνζο της Ιταλίας και στις Ολυμπιακές ελπίδες, μία πολύ σημαντική διοργάνωση για φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες, που θα διεξαχθούν στη Γερμανία.


Τέλος τα τμήματα εκμάθησης κανόε καγιάκ ήρεμων νερών έχουν ξεκινήσει. Για αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και άνω. Πληροφορίες στο 6944556649 (κ. Κιαπέκος) ή στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας στο κρηπίδωμα, κάτω από το κόκκινο σπίτι, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 16:00-17:30 και Σάββατο πρωί 10:30-12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου