Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Παρουσίαση ευβοϊκών προϊόντων στην εταιρεία A La Grec

Παρουσίαση ευβοϊκών προϊόντων τροφίμων και ποτών από παραγωγούς του νησιού μας, στην εταιρεία A La Grec, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εμπορία Ελληνικών προϊόντων στη Γαλλία, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Εύβοιας τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2109.

Περισσότεροι από 25 παραγωγοί του Νομού μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου και συμμετείχαν στην εκδήλωση η οποία πέρα από την παραλαβή δειγμάτων, υλικού πληροφοριών παραγωγών ή προϊόντων από εκπροσώπους της εταιρείας A La Grec, περιελάμβανε και Β2Β συναντήσεις των παραγωγών μας με εκπροσώπους της εν λόγω εταιρείας.

Μέσα από τη συνάντηση φάνηκε πως η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων μας και η πλούσια γκάμα τους θα αποτελέσουν ιδανικές προϋποθέσεις για την είσοδο τους τους στην αγορά της Γαλλίας.

Από πλευράς Διοίκησης του Επιμελητηρίου παρευρέθηκαν η Προέδρος Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Σταθόπουλος Ιωάννης, ο Οικονομικός Επόπτης Κουτσαύτης Σπυρίδων και ο Υπεύθυνος Συντονισμού ΓΕΜΗ και Επιχειρήσεων Βαρελάς Βασίλειος.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου