Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Επετειακή αναρριχητική εκδήλωση του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας

Στα Καμπιά Ευβοίας 29-30 Ιουνίου

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου από τις 10:00 ως τις 18:00, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ορειβατών Αθήνας διοργανώνουν από κοινού Αναρριχητική Συνάντηση στα Καμπιά Ευβοίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το άνοιγμα της πρώτης αναρριχητικής διαδρομής στο πεδίο.

Καλεσμένοι είναι όλοι οι ορειβατικοί σύλλογοι Αττικής και Εύβοιας αλλά και όλοι οι ορειβατές/αναρριχητές που θέλουν να γνωρίσουν ένα εξαιρετικό πεδίο στη περιοχή. Να ενημερώσουμε πως για τις συμμετοχές που ακόμα λαμβάνονται από τους Ορειβατικούς Συλλόγους, προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ΔΩΡΕΑΝ δείπνο ΔΩΡΕΑΝ πρωινό και δώρα (μετά από κλήρωση)!

Όλες οι συμμετοχές ορειβατών/αναρριχητών εκτός Ορειβατικών Συλλόγων είναι ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες, ενώ τα έσοδα από αυτές θα διατεθούν αποκλειστικά για τη συντήρηση και τον περαιτέρω εξοπλισμό του πεδίου! Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα "Αναρρίχησης για όλους", κάτω από τις συμβουλές των έμπειρων μελών του ΕΟΣΧ

Το φυσικό περιβάλλον :
Οι αναρριχητικές διαδρομές, βρίσκονται στον ορεινό όγκο “Μέγας Λόγγος” νότια του Ξεροβουνίου, σε ορεινή τοποθεσία και σε περιβάλλον φυσικού κάλλους. Το πεδίο εντάσσεται στο δίκτυο Corine (κωδικός A00010054) και είναι εντός δασικής έκτασης, στην οποία απαγορεύεται το άναμμα της φωτιάς και η κατασκήνωση. Το μέσο υψόμετρο του βράχινου ζωναριού είναι 700m, με την παρουσία πεύκης και ελάτης.

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου