Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΧ

Συνεχίζονται οι αγώνες για το τμήμα καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο. Χαλκίδoς, αφού το Σάββατο, 8 Απριλίου, 2017 διεξάγεται η τελική φάση δοκιμασιών για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι : Αντωνίου Δημήτριος και Ευθυμιάδης Ορέστης στην κατηγορία Ανδρών, οι Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Ευσταθίου Κωνσταντίνος και Ευσταθίου Γεώργιος, στην κατηγορία Εφήβων, και οι Καμινάρη Ελευθερία και Τσουκανέλη Βασιλιάννα, στην κατηγορία Νεανίδων. Ο Ευσταθίου Γεώργιος, η Καμινάρη Ελευθερία και η Τσουκανέλη Βασιλιάννα συμμετέχουν και στην κατηγορία Παίδων- Κορασίδων καθώς ηλικιακά ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία.

Επίσης, πραγματοποιείται για 1η φορά και έλεγχος αθλητών/ τριών γεννημένων το 2004 και 2005, όπου συμμετέχει η αθλήτρια Δεμερτζή Δήμητρα.

Τέλος, τα προγράμματα εκμάθησης κανόε- καγιάκ για το καλοκαίρι 2017 ξεκίνησαν. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια άνω των 9 ετών με στοιχειώδη γνώση κολύμβησης, και μπορείτε να μας βρείτε στο Κρηπίδωμα (παραλία Χαλκίδας), κάτω από το Κόκκινο Σπίτι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 16:00-17:30 και Σάββατο πρωί 10:30-12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου